Zařízení & příslušenství
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
Bramborovo-mandlové těsto
-
100 gramů mandlí
-
500 gramů moučných brambor na kousky (cca 5 mm)
-
230 gramů ovesného krému, ovesné alternativy smetany neslazeného
-
1 čajová lžička soli
-
2 čajové lžičky sušené majoránky
-
30 gramů ovesných vloček jemných
Rajčatová omáčka a dokončení
-
100 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
1 čerstvá chilli paprička malá, bez semínek
-
30 gramů olivového oleje
-
1 polévková lžíce hnědého cukru
-
800 gramů sekaných rajčat v plechovce
-
1 čajová lžička mletého kmínu
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
400 gramů čerstvých zelených fazolových lusků
-
sůl k dochucení
-
olivový olej na smažení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
12 g
Kalorie
2087 kJ /
500 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
11.4 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganská
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cizrnové karbanátky
11hod. 10min.
Pohanková mouka
5min.
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1hod.
Veganský parmazán
15min.
Zeleninové kari s rýží
1hod.
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min.
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min.
Polenta se špenátem a sýrem
1hod.
Bramborové curry s květákem
1hod. 10min.
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1hod.
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min.
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35min.