Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
TM6 TM5 TM31

Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 10 gramů olivového oleje
  • 5 gramů petržele, čerstvé pouze lístky
  • 5 gramů pažitky, čerstvé nahrubo nasekané
  • 5 gramů šalvěje, čerstvé pouze lístky
  • 5 gramů tymiánu, čerstvého pouze lístky
  • 5 gramů rozmarýnu, čerstvého pouze lístky
  • 1 polévková lžíce hořčice
  • 3 stroužky česneku
  • 1 čajová lžička fenyklových semínek
  • 100 gramů hrušek bez pecek a na čtvrtky, oloupaných
  • 200 gramů červené cibule na čtvrtky
  • 2000 gramů vepřového boku, bez kosti, bez kůže
  • 2 čajové lžičky mořské soli plus extra k posypání
  • 2 ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
  • 2 hlízy fenyklu na čtvrtky
  • 400 gramů hrušek bez pecek a na čtvrtky, oloupané

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
708.4 kcal / 2963.8 kJ
Protein
12.9 g
Tuk
67.3 g
Sacharidy
13.4 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
24.4 g
Sodík
303.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty