Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí

Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí

5.0 1 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 12hod.
16 porce

Suroviny

  • 10 gramů olivového oleje
  • 5 gramů petržele, čerstvé pouze lístky
  • 5 gramů pažitky, čerstvé nahrubo nasekané
  • 5 gramů šalvěje, čerstvé pouze lístky
  • 5 gramů tymiánu, čerstvého pouze lístky
  • 5 gramů rozmarýnu, čerstvého pouze lístky
  • 1 polévková lžíce hořčice
  • 3 stroužky česneku
  • 1 čajová lžička fenyklových semínek
  • 100 gramů hrušek bez pecek a na čtvrtky, oloupaných
  • 200 gramů červené cibule na čtvrtky
  • 2000 gramů vepřového boku, bez kosti, bez kůže
  • 2 čajové lžičky mořské soli plus extra k posypání
  • 2 ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
  • 2 hlízy fenyklu na čtvrtky
  • 400 gramů hrušek bez pecek a na čtvrtky, oloupané

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Sodík 303.7 mg
Protein 12.9 g
Kalorie 2963.8 kJ / 708.4 kcal
Tuk 67.3 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 24.4 g
Sacharidy 13.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...