Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů olivového oleje
- 5 gramů petržele, čerstvé, pouze lístky
- 5 gramů pažitky, čerstvé, nahrubo nasekané
- 5 gramů šalvěje, čerstvé, pouze lístky
- 5 gramů tymiánu, čerstvého, pouze lístky
- 5 gramů rozmarýnu, čerstvého, pouze lístky
- 1 polévková lžíce hořčice
- 3 stroužky česneku
- 1 čajová lžička fenyklových semínek
- 100 gramů hrušek, bez pecek a na čtvrtky, oloupaných
- 200 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 2000 gramů vepřového boku, bez kosti, bez kůže
- 2 čajové lžičky mořské soli, plus extra k posypání
- 2 ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 2 hlízy fenyklu, na čtvrtky
- 400 gramů hrušek, bez pecek a na čtvrtky, oloupané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2963.8 kJ / 708.4 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 67.3 g
- Nasycený tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 303.7 mg
Alternativní recepty
Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
1h 15min
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40min
Houbový crème brûlée
24h 35min
Panellets
11 Std. 20 Min
Bigos
1h 30min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Keine Bewertungen
Vepřová terina se sušeným ovocem
Keine Bewertungen
Quiche s batáty a mletým masem
1 Std. 45 Min
Telecí party klobásky
1h 10min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Keine Bewertungen
Aïoli
5 Min
Musaka
1 Std. 55 Min