
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů olivového oleje
- 5 gramů petržele, čerstvé pouze lístky
- 5 gramů pažitky, čerstvé nahrubo nasekané
- 5 gramů šalvěje, čerstvé pouze lístky
- 5 gramů tymiánu, čerstvého pouze lístky
- 5 gramů rozmarýnu, čerstvého pouze lístky
- 1 polévková lžíce hořčice
- 3 stroužky česneku
- 1 čajová lžička fenyklových semínek
- 100 gramů hrušek bez pecek a na čtvrtky, oloupaných
- 200 gramů červené cibule na čtvrtky
- 2000 gramů vepřového boku, bez kosti, bez kůže
- 2 čajové lžičky mořské soli plus extra k posypání
- 2 ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 2 hlízy fenyklu na čtvrtky
- 400 gramů hrušek bez pecek a na čtvrtky, oloupané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 708.4 kcal / 2963.8 kJ
- Protein
- 12.9 g
- Tuk
- 67.3 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 24.4 g
- Sodík
- 303.7 mg
Alternativní recepty
Plněné středomořské bagety
3hod. 10min
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40min
Křehký koláč s uzeným lososem a pórkem
1hod. 10min
RAW malinovo-mandlová zmrzlina
12hod.
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Žádné hodnocení
Pletence s vlašskými ořechy a slaninou
2hod. 20min
Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní
1hod. 30min
Pesto s mákem a chilli
10min
Kluski z makiem - 2015
1hod. 10min
Veganská baklava
2hod. 40min
Drážďanský vaječný koláč Eierschecke
4hod. 30min
Křupavé parmazánové tyčinky
35min