Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí

Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí

5.0 1 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 12hod.
16 porce

Suroviny

  • olivového oleje
    10 gramů
  • petržele, čerstvé pouze lístky
    5 gramů
  • pažitky, čerstvé nahrubo nasekané
    5 gramů
  • šalvěje, čerstvé pouze lístky
    5 gramů
  • tymiánu, čerstvého pouze lístky
    5 gramů
  • rozmarýnu, čerstvého pouze lístky
    5 gramů
  • hořčice
    1 polévková lžíce
  • stroužky česneku
    3
  • fenyklových semínek
    1 čajová lžička
  • hrušek bez pecek a na čtvrtky, oloupaných
    100 gramů
  • červené cibule na čtvrtky
    200 gramů
  • vepřového boku, bez kosti, bez kůže
    2000 gramů
  • mořské soli plus extra k posypání
    2 čajové lžičky
  • pepře černého, mletého
    2 ½ čajové lžičky
  • hlízy fenyklu na čtvrtky
    2
  • hrušek bez pecek a na čtvrtky, oloupané
    400 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 708.4 kcal / 2963.8 kJ
Protein 12.9 g
Tuk 67.3 g
Sacharidy 13.4 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 24.4 g
Sodík 303.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...