
Zařízení & příslušenství
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
Příprava 1hod.
Celkový 12hod.
16 porce
Suroviny
-
olivového oleje10 gramů
-
petržele, čerstvé pouze lístky5 gramů
-
pažitky, čerstvé nahrubo nasekané5 gramů
-
šalvěje, čerstvé pouze lístky5 gramů
-
tymiánu, čerstvého pouze lístky5 gramů
-
rozmarýnu, čerstvého pouze lístky5 gramů
-
hořčice1 polévková lžíce
-
stroužky česneku3
-
fenyklových semínek1 čajová lžička
-
hrušek bez pecek a na čtvrtky, oloupaných100 gramů
-
červené cibule na čtvrtky200 gramů
-
vepřového boku, bez kosti, bez kůže2000 gramů
-
mořské soli plus extra k posypání2 čajové lžičky
-
pepře černého, mletého2 ½ čajové lžičky
-
hlízy fenyklu na čtvrtky2
-
hrušek bez pecek a na čtvrtky, oloupané400 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
708.4 kcal /
2963.8 kJ
Protein
12.9 g
Tuk
67.3 g
Sacharidy
13.4 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
24.4 g
Sodík
303.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Švédský stůl na Silvestra
11 recept
Česká republika
Česká republika