
Zařízení & příslušenství
Fenyklový salát s růžovým pepřem
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
3 stonky čerstvého kopru (volitelně) otrhané špičky
-
300 gramů fenyklu na kousky
-
150 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
-
½ čajové lžičky soli
-
5 - 8 kuliček růžového pepře
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
98 kcal /
409 kJ
Protein
3 g
Tuk
8 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Saláty
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Velikonoční křen s mandlemi
5min
Restovaná paprika (200 gramů)
20min
Čočková pěna
2hod. 35min
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min
Kaparová pomazánka se sardinkami
5min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min
Sýrová terina s brokolicí a čerstvým špenátem
4hod. 45min
Hummus s medvědím česnekem
15min
Polévka z červené řepy
40min
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20min