Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 stonky čerstvého kopru, otrhané špičky (volitelně)
- 300 gramů fenyklu, na kousky
- 150 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
- ½ čajové lžičky soli
- 5 - 8 kuliček růžového pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1 godz. 15 min
Rajčata plněná pohankou
1 godz.
Čočka s krevetami
20min
Fenyklový salát s grapefruitem
20min
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45min
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55 min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 λεπτ.
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 Min
Chai masala sušenky (bez cukru)
35min
Kaštanové pyré
15 Min
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1 godz. 30 min