Zařízení & příslušenství
Fenyklový salát s růžovým pepřem
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
3 stonky čerstvého kopru (volitelně) otrhané špičky
-
300 gramů fenyklu na kousky
-
150 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
-
½ čajové lžičky soli
-
5 - 8 kuliček růžového pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3 g
Kalorie
409 kJ /
98 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pesto z dýňových semínek
10 min
Brokolicová pomazánka
15 min
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50 min
Restovaná paprika (400 gramů)
25 min
Okurkový relish
1 godz. 30 min
Hedvábné brokolicové pyré
30 min
Okurková raita s mátou
25 min
Thajská polévka s krevetami
30 min
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40 min
Zelný salát s bylinkami
10 min
Indické kuřecí kari s chilli papričkou
25 min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 min