Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 stonky čerstvého kopru, otrhané špičky (volitelně)
- 300 gramů fenyklu, na kousky
- 150 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
- ½ čajové lžičky soli
- 5 - 8 kuliček růžového pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restovaná paprika (200 gramů)
20 min
Restovaná paprika (400 gramů)
25 Min
Waldorfský salát na čekankových listech
30 Min
Mrkvové pesto
30 Min
Pastináková polévka s dýní a jablky
45 Min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1h 30 min
Hrušky v červeném víně
3sa 20 dk
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 Min
Dýňový hummus
1h
Zelný salát s křenem
10 Min
Zelný salát s bylinkami
10 Min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min