Zařízení & příslušenství
Fenyklový salát s růžovým pepřem
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
3 stonky čerstvého kopru (volitelně) otrhané špičky
-
300 gramů fenyklu na kousky
-
150 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
-
½ čajové lžičky soli
-
5 - 8 kuliček růžového pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3 g
Kalorie
409 kJ /
98 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hummus s medvědím česnekem
15min.
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min.
Pastináková polévka s dýní a jablky
45min.
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15min.
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
20min.
Quinoa tabouleh
12hod. 40min.
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1hod.
Okurková raita s mátou
25min.
Fermentovaná ovesná kaše
8hod. 10min.
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min.
Králík po sicilsku
1hod. 20min.
Kroupy se žampióny
55min.