Zařízení & příslušenství
Fenyklový salát s růžovým pepřem
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
3 stonky čerstvého kopru (volitelně) otrhané špičky
-
300 gramů fenyklu na kousky
-
150 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
-
½ čajové lžičky soli
-
5 - 8 kuliček růžového pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3 g
Kalorie
409 kJ /
98 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dýňový hummus
1hod.
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min.
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40min.
Zelný salát s křenem
10min.
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min.
Pâté z hub
1hod. 25min.
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15min.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.
Caponata
30min.
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
40min.
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min.
Zelný salát s bylinkami
10min.