Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 stonky čerstvého kopru, otrhané špičky (volitelně)
- 300 gramů fenyklu, na kousky
- 150 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
- ½ čajové lžičky soli
- 5 - 8 kuliček růžového pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fenyklový salát s grapefruitem
20min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1 Std. 20 Min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1 Std.
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30min
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 Min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 Std. 20 Min
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1 Std. 50 Min
Rillettes z uzeného lososa
10 min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 min