Zařízení & příslušenství
Fenyklový salát s růžovým pepřem
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
3 stonky čerstvého kopru (volitelně) otrhané špičky
-
300 gramů fenyklu na kousky
-
150 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
-
½ čajové lžičky soli
-
5 - 8 kuliček růžového pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3 g
Kalorie
409 kJ /
98 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chřestový salát s mangem
35min.
Rebarborový crumble s ovesnými vločkami
55min.
Salát s trhaným kuřecím masem, batáty a brusinkovým dresinkem
1hod.
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.
Orientální bramborový salát
2hod.
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1hod.
Zelný salát s bylinkami
10min.
Řecký zelný salát
2hod. 15min.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1hod. 15min.
Zelný salát s křenem
10min.
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min.