Fenyklový salát s růžovým pepřem

Fenyklový salát s růžovým pepřem

4.3 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce

Suroviny

  • 3 stonky čerstvého kopru (volitelně) otrhané špičky
  • 300 gramů fenyklu na kousky
  • 150 gramů řapíkatého celeru na kousky
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
  • ½ čajové lžičky soli
  • 5 - 8 kuliček růžového pepře

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 3 g
Kalorie 409 kJ / 98 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...