Fenyklový salát s růžovým pepřem
TM5 TM31 TM6

Fenyklový salát s růžovým pepřem

4.3 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 3 stonky čerstvého kopru, otrhané špičky (volitelně)
  • 300 gramů fenyklu, na kousky
  • 150 gramů řapíkatého celeru, na kousky
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
  • ½ čajové lžičky soli
  • 5 - 8 kuliček růžového pepře

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
409 kJ / 98 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
4 g
Tuk
8 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty