Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 stonky čerstvého kopru, otrhané špičky (volitelně)
- 300 gramů fenyklu, na kousky
- 150 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
- ½ čajové lžičky soli
- 5 - 8 kuliček růžového pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Celozrnný mangoldový quiche
1h 30min
Velikonoční křen s mandlemi
Žádné hodnocení
Sezamové pesto
10 Min
Zelené fazolky s tymiánem
Žádné hodnocení
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4h 10min
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50 Min
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30 Min
Krémová polévka s topinambury
45 Min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 Min
Hummus s medvědím česnekem
15min