Zařízení & příslušenství
Smoked honey and dill salmon
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions
Suroviny
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
510.5 mg
Protein
206 g
Kalorie
13683.5 kJ /
3258 kcal
Tuk
217.6 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
45.5 g
Sacharidy
132.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min.
Fish and mixed vegetable parcels
1hod. 15min.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min.
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min.
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min.
Sliders with sunflower sauce
40min.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min.
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min.
Fish with ginger lime sauce
35min.
Garlic prawns
25min.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min.
Linguine with salmon and herbs
25min.