
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 顆 帶殼生蠔 (每顆約100克),刷洗乾淨
- 20 克 奶油
-
70
克 香檳酒
nebo 70 克 氣泡葡萄酒 - 3 顆 蛋黃
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 檸檬汁 ,少許
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 119.5 kcal / 499.7 kJ
- Protein
- 11.2 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 7 g