Zařízení & příslušenství
香檳沙巴翁烤生蠔
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 個
Suroviny
-
帶殼生蠔 (每顆約100克),刷洗乾淨6 顆
-
奶油20 克
-
70 克 氣泡葡萄酒香檳酒70 克
-
蛋黃3 顆
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
檸檬汁 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
11.2 g
Kalorie
499.7 kJ /
119.5 kcal
Tuk
7 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
我的中秋派對
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan