香檳沙巴翁烤生蠔

香檳沙巴翁烤生蠔

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 個

Suroviny

  • 帶殼生蠔 (每顆約100克),刷洗乾淨
    6 顆
  • 奶油
    20 克
  • 香檳酒
    70 克
    70 克 氣泡葡萄酒
  • 蛋黃
    3 顆
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 檸檬汁 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 11.2 g
Kalorie 499.7 kJ / 119.5 kcal
Tuk 7 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...