Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 蒜頭
- 5 克 薑
- 20 克 檸檬汁
- 5 克 柚子 ,取皮屑
- 25 克 清酒
- ½ 茶匙 百里香
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 40 克 油
- 200 克 透抽 ,切片(約3公分)
- 200 克 新鮮鮭魚片 ,切塊(約2公分)
- 100 克 蘆筍 ,切段(約4公分)
- 100 克 小蕃茄
- Nutriční hodnoty
- na 2 人份
- Kalorie
- 4437 kJ / 1061 kcal
- Protein
- 78 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 71 g
- Vláknina
- 5 g