Zařízení & příslušenství
柚子酒香烤海鮮
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
薑5 克
-
檸檬汁20 克
-
柚子 取皮屑5 克
-
清酒25 克
-
百里香½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
油40 克
-
透抽 切片(約3公分)200 克
-
新鮮鮭魚片 切塊(約2公分)200 克
-
蘆筍 切段(約4公分)100 克
-
李型番茄100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 人份
Protein
78 g
Kalorie
4437 kJ /
1061 kcal
Tuk
71 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
我的中秋派對
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan