Zařízení & příslušenství
蒜味甜菜根蕃茄濃湯
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
奶油20 克
-
蒜頭 拍扁65 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)200 克
-
甜菜根 去皮,切塊(約2公分)100 克
-
新鮮番茄 切塊(約2公分)350 克
-
百里香 只取葉子1 支
-
水200 克
-
白蘭地 (volitelně)50 克
-
白酒50 克
-
鹽1 茶匙
-
酸奶油40 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3 g
Kalorie
851 kJ /
203.5 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
18.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
愛上風味濃湯
12 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan