Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- ½ łyżeczki papryczki chili, suszonej, w płatkach
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 20 czarnych oliwek, bez pestek, pokrojonych w plasterki
- 30 g oliwy z oliwek, extra virgin
-
800
g krojonych pomidorów, z puszki
nebo 800 g przecieru pomidorowego, typu passata - 1 - 2 szczypty cukru (volitelně)
- 1 łyżeczka soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 348.5 kJ / 83.3 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 590.3 mg
Alternativní recepty
Czerwone pesto
5 Min
Spaghetti z kaparami i anchois
35min
Sos amatriciana
50min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Sos arrabbiata
40min
Penne puttanesca
50min
Spaghetti aglio e olio
35min
Pasta à la Norma
50min
Makaron po liguryjsku
45min
Sos romesco
1 Std. 25 Min
Zielone cannelloni
1h 45min
Sos neapolitański
1 Std.