
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g pomidorów przekrojonych na pół
- 30 g oliwy z oliwek extra vergine
- ½ łyżeczki papryczki chili, suszonej, w płatkach
-
150
g boczku, tłustego, w plastrach pokrojonego w 1 cm słupki
nebo 150 g pancetty pokrojonej w 1 cm słupki - 1 łyżeczka soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 173 kcal / 724 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos salvitxada
1hod. 25min
Spaghetti z kaparami i anchois
35min
Penne all'arrabbiata
20min
Sos arrabbiata
40min
Sos warzywny (ortolana)
1hod. 5min
Sos pomidorowy z mięsem (ragù)
1hod. 30min
Sos neapolitański
1hod.
Pasta à la Norma
50min
Risotto z salsą pomidorową
40min
Sos romesco
1hod. 25min
Penne puttanesca
50min
Sos puttanesca
45min