![Sos amatriciana Sos amatriciana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44A417DE-C199-4146-B8F6-4C8B9942BCAB/Derivates/7976dd80-c8f3-4c9e-b4e7-22bfe28594c5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g pomidorów, przekrojonych na pół
- 30 g oliwy z oliwek extra vergine
- ½ łyżeczki papryczki chili, suszonej, w płatkach
-
150
g boczku, tłustego, w plastrach, pokrojonego w 1 cm słupki
nebo 150 g pancetty, pokrojonej w 1 cm słupki - 1 łyżeczka soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne puttanesca
50min
Oliwa chili
10 min
Sos romesco
1h 25min
Pasta à la Norma
50min
Sos arrabbiata
40min
Risotto z salsą pomidorową
40min
Gulasz z polentą
2 Std.
Spaghetti aglio e olio
35min
Penne all'arrabbiata
20min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35min
Sos puttanesca
45min
Sos neapolitański
1j