Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g orzeszków piniowych
nebo 20 g orzechów nerkowca, posiekanych - 3 łyżki oliwy z oliwek
- 2 ząbki czosnku
- 200 - 300 g podudzi z kurczaka, bez skóry, pokrojonych na 1,5 cm kawałki
- 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 120 g cebuli, pokrojonej w piórka
- 60 g jabłka, bez gniazd nasiennych, pokrojonego w 1 cm kawałki
- 30 g rodzynek
- 200 g liści szpinaku baby, świeżych
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1923 kJ / 460 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Królik w sosie 'Marengo'
1 Std. 10 Min
Sałatka z indykiem i fasolką szparagową
35min
Roladki z indyka z gruszką, ziemniakami i duszonym szpinakiem
1 Std.
Piersi z kaczki z curry i anansem
25 min
Polędwica wołowa z warzywami
1h 50 min
Kurczak w papilotach z ananasem i curry
1 Std.
Kurczak w winie
1h 50 min
Sałatka z piersi indyka
20 min
Udka pieczone z pomarańczami i ryż basmati z rodzynkami
1 Std.
Filet z indyka w zielonej marynacie
1h 5min
Pilaw z porem i indykiem
30 min
Piersi kurczaka w sosie brzoskwiniowym
1 Std.