Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Rindfleisch, sehnenfrei, in Würfeln (2-3 cm), ggf. leicht angefroren
- 2 EL Speisestärke (30 g)
- 10 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 20 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- 135 g Glasnudeln, getrocknet (siehe Tipp)
- 30 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 20 g neutrales Öl
- 10 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1135 kJ / 271 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Japanische Kroketten
1h 20 min
Shiitake-Hackfleisch-Sauce (香菇肉酱)
50min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30 min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40 min
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 min
Pikanter Thai-Nudelsalat mit Zupffleisch
20 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h