Kompatibilní verze
Tagliatelle aglio e olio mit Hackbällchen und Garnelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Butter
- 200 g Garnelen, roh, geschält
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Schalotten, halbiert
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, halbiert
- 8 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Rinderhackfleisch
- 100 g Schweinehackfleisch
- 15 Safranfäden, in 1 EL Wasser eingeweicht
- 30 g Paniermehl
- 1 EL Senf, mittelscharf
- 20 g Ricotta
- 1 Ei (Kl. M)
- 4 Prisen Pfeffer
- 600 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 400 g Tagliatelle
- 2 Chilischoten, rot, getrocknet
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Prisen Fleur de Sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3584 kJ / 855 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Tagliatelle mit Hühnchen und Pesto
1 godz. 5 min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3h 15 min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Linguine mit Garnelen
35 Min
Pasta alla Putanesca
45min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 Min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min