
Kompatibilní verze
Tagliatelle aglio e olio mit Hackbällchen und Garnelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 8 Stängel Petersilie abgezupft
- 30 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 20 g Butter
- 200 g Garnelen, roh, geschält
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Schalotten halbiert
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, halbiert
- 8 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Rinderhackfleisch
- 100 g Schweinehackfleisch
- 15 Safranfäden in 1 EL Wasser eingeweicht
- 30 g Paniermehl
- 1 EL Senf, mittelscharf
- 20 g Ricotta
- 1 Ei (Kl. M)
- 4 Prisen Pfeffer
- 600 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 400 g Tagliatelle
- 2 Chilischoten, rot, getrocknet
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Prisen Fleur de Sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 855 kcal / 3584 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 79 g
Alternativní recepty
Tintenfischringe aglio e olio
1hod. 20min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Tagliatelle mit Steinpilzen und Karamelltomaten
35min
Tintenfischringe aglio e olio
1hod. 20min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1hod.
Linguine mit Garnelen
35min
Farfalle-Salat mit Garnelen und Erbsen
40min
Penne mit Muscheln
1hod. 5min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Garnelen Aglio e Olio
20min