Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Wasser
- 2 ¾ TL Salz
- 10 g Öl
-
250
g Tintenfischringe, TK, aufgetaut,
nebo 250 g Tintenfisch-Tuben, TK, aufgetaut, in Ringen (3 mm) - 400 g Penne
- 250 g Cherry-Tomaten
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Frischkäse
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2579 kJ / 617 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Erbsenpasta mit Garnelen
40 Min
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25 min
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 Min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20 min
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40 Min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 min