Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 20 g Zwiebel, in Spalten
- 500 g Schweineschnitzel, in Streifen (1 cm x 3-4 cm), trocken getupft
- 500 g passierte Tomaten
- 300 g Wasser
- 60 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- ¼ - ½ TL Cayenne-Pfeffer, nach Geschmack
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Oregano
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Aubergine, in Stücken (ca. 2 cm)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 4 geh. TL Saure Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1651 kJ / 394 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremiges Hähnchen-Curry
30 Min
Tomaten-Basilikum-Eintopf mit Hähnchen
35min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Hähnchen-Gemüse-Topf
1h
Drumsticks in scharfer Tomatensauce mit Kartoffelwedges
1h 10min
Auberginen-Hähnchen-Auflauf
1h 15min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Slow Cooking Beef Madras
3u.
Hähnchen mit Paprikagemüse
1h
Sauerkraut-Eintopf
40 Min
Kartoffel-Knoblauch-Püree mit Safran
40 Min
Paprika-Puten-Gulasch
2h