Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 800 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 4-6 pezzi)
- 100 g di cous cous precotto
- 240 g di cipolle a pezzi
- 450 g di pomodori a pezzi
- 40 g di olio di oliva
- 800 g di acqua
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato
- 400 g di patate americane dolci, a fette (1 cm)
- 400 g di cassava (tapioca), a fette
- 2 banane a rondelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2686.2 kJ / 642 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 119 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pollo e cavolfiori
40min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50min
Menù: Pollo al lemon grass; riso e zuppa di verdure (Bimby Friend)
45 Min
Skyr bowl, arance e frutta secca all'avena
10 Min
Piatto misto bernese
1h 15min
Zuppa di pollo con udon e verdure
1h 45min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15min
Gratin di zucca spinosa e dentice
1 Std. 25 Min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55 Min
Pot au feu di pollo al miso a Cottura Lenta
1h 45min
Panna acida di tofu (senza lattosio)
10 Min
Pasticcio di Biltong, funghi e feta
1h 10min