
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di succo di limone spremuto fresco
- 800 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 4-6 pezzi)
- 100 g di cous cous precotto
- 240 g di cipolle a pezzi
- 450 g di pomodori a pezzi
- 40 g di olio di oliva
- 800 g di acqua
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato
- 400 g di patate americane dolci a fette (1 cm)
- 400 g di cassava (tapioca) a fette
- 2 banane a rondelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 642 kcal / 2686.2 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 119 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petti di pollo al peperoncino e lime con riso di cavolfiore
1hod. 10min
Vellutata speziata di zucca
50min
Stufato di coniglio con verdure
1hod.
Lumachine ai semi di papavero
Žádné hodnocení
Zuppa di gamberi piccante
45min
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Zuppa di frutti di mare a Cottura Lenta
1hod. 5min
Frutta Martorana
27hod. 30min
Zuppa ricca di pollo
2hod. 15min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1hod.
Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta
4hod. 40min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min