Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 300 g di patate rosse di media dimensione (vedere consigli)
Spiedini
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
nebo 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1973.5 kJ / 471.7 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 42.6 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 645.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gamberi insaporiti
15min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 Std. 30 Min
Cipolle brunite (100 g)
Žádné hodnocení
Fideuá vegetariana
Žádné hodnocení
Arcobaleno tortillas (TM6)
30min
Cipolle dorate (80 g)
Žádné hodnocení
Menù: Risotto zafferano e burrata, insalata di mare e tortino al cioccolato con cuore morbido (Bimby Friend)
1 Std. 15 Min
Polpette di carne con macco di fave (Bimby Friend)
40min
Capesante gratinate
25min
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40min
Sedanini al verde con gamberi insaporiti
30min
Frittelle di fiori di zucca
2 Std. 30 Min