Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 300 g di patate rosse di media dimensione (vedere consigli)
Spiedini
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
nebo 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1973.5 kJ / 471.7 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 42.6 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 645.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1h 30min
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5h 30min
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3h
Insalata di patate novelle e asparagi con pesto di aneto
40min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1h 20min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Pomodorini sottovuoto
1h
Insalata di polpo e patate
2h
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14 godz. 30 min