Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di cozze fresche pulite
- 250 g di vongole, fresche e pulite
- 200 g di gamberetti sgusciati
- 200 g di calamari freschi, tagliati a striscioline
- ½ peperone giallo, pulito e a tocchetti
- ½ peperone rosso, pulito e a tocchetti
- 200 g di piselli surgelati
- 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
-
½
peperoncino piccante fresco, senza semi
nebo 1 pezzettino di peperoncino secco piccante - 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di origano secco
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di bulgur
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000.5 kJ / 478.3 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 50.1 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 14.2 g
- Sodík
- 428 mg
Alternativní recepty
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35 Min
Linguine allo scoglio
40 Min
Nasello al vapore con riso e verdure
30 Min
Gamberi e calamari speziati
20 min
Salmone al curry con verdure invernali
35 Min
Baccalà con salsa samfaina
55 Min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 Std. 30 Min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo (TM6)
30 Min
Moddizzosu di patate
7h
Asparagi fritti con salsa olandese
1 Std.
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45 Min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 Min