Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 2 salsicce di maiale senza pelle, sbriciolate
- 2 cucchiai di pangrattato
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1700.1 kJ / 406.4 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 32.5 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 533.9 mg
Alternativní recepty
Purè di patate (TM6)
1h
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Rotolo di frittata
45min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Rotolo ai piselli
50min
Baguette ripiene
5h
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30min
Spirali di frittata arlecchino
2h 30min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Polpettone mortadella e pistacchio
50min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h