Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alle prugne
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 300 g di acqua
- 4 spicchi di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 2 cucchiai di zucchero
- ½ mandarino, la scorza grattugiata
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di fecola di patate sciolto in un cucchiaino di acqua
Polpettine di gamberi
- 600 g di gamberi crudi sgusciati e senza intestino
- 70 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di olio di sesamo
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 120 g di farina di forza
- olio q.b. per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 233 kJ / 55 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45min
Omelette di pollo alla tailandese
50min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi
1h
Crocchette di gamberi
10 Std.
Zuppetta di gamberi
1h
Cachupa de peixe
50min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min
Crema di scampi
1h 30min
Kofta
40min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min