Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 3 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di salmone affumicato a pezzi
- 2 uova
- 30 g di latte
- 70 g di farina
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per torte salate
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato fresco
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 784 kJ / 187 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Mousse salmone e aneto
10min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Girelle allo zafferano con pesce spada
8 godz.
Bicchierini capresi
30min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Blinis alla curcuma con pesce spada
1h
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Vellutata di salmone in crosta
1h 50 min.
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 godz. 30 min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 Std.