Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alle ciliegie
- 200 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 3 - 4 cucchiai di confettura di ciliegie
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di burro
- 20 g di farina tipo 00
Filetti di maiale
- 2000 g di acqua
- 4 filetti di maiale, in medaglioni (80-120 g ciascuno, altezza 2.5 cm)
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2707 kJ / 647 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 37.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35 min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1u. 40min
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min