Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 10 g di burro
- 240 g di uova
- 160 g di zucchero
- 160 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 150 g di sciroppo alla menta
Ripieno
- 90 g di zucchero
- 65 g di amaretti
- 450 g di ananas fresco, la polpa matura, a tocchi (3 cm)
- 2 albumi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 51.5 g
- Tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Charlotte al pandoro e spumante
4h 50 min
Torta degli auguri
1sa 35 dk
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5h 30 min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3u. 30min
Cassata di Sulmona
3u. 30min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 Std. 55 Min
Torta gelato napoletana
18 Std. 55 Min
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11h 20min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Tortine all'arancia e cioccolato
2h
Fantasia di nocciole
1sa 35 dk