Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 10 g di burro
- 240 g di uova
- 160 g di zucchero
- 160 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 150 g di sciroppo alla menta
Ripieno
- 90 g di zucchero
- 65 g di amaretti
- 450 g di ananas fresco, la polpa matura, a tocchi (3 cm)
- 2 albumi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 51.5 g
- Tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta deliziosa di mandorle
9 Std.
Torta degli auguri
1 Std. 35 Min
Diamanti ripieni di gelato al whisky
5h 55min
Torta di ciliegie
1h 30min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Zuccotto
7h 10min
Parfait al mascarpone e vaniglia
2 godz. 35 min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Crostata al limone
1 Std. 15 Min
Cannoli al nocciolato
20min
Cassata gelato
11h 20min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h