
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Budino alla vaniglia
- 500 g di latte
- 50 g di zucchero
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 2 uova
- ½ stecca di vaniglia i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Sfoglie di pan di zenzero
- 100 g di miele liquido
- 60 g di burro a pezzi
- 200 g di zucchero grezzo di canna
- 2 uova
- 500 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- 1 - 1 ½ cucchiaino di mix di spezie per pan di zenzero (vedere consigli)
Bagna al ribes
- 200 g di confettura di ribes
- 60 - 70 g di acqua
Crema al burro
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaio di Rum
Terminare la preparazione
- riccioli di cioccolato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 559 kcal / 2340 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 80 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de milho
1hod.
Isadora ubriaca alle noci
3hod.
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1hod.
Torta mostruosa
2hod. 30min
Chiocciole raw al cocco
12hod. 25min
Torta al burro di arachidi e biscotti
1hod. 25min
Milkshake al burro di arachidi
15min
Torta raw all'arancia e mandorle
1hod. 30min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2hod. 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3hod. 30min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12hod.
Torta tripla al cioccolato
3hod. 55min