Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Budino alla vaniglia
- 500 g di latte
- 50 g di zucchero
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 2 uova
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Sfoglie di pan di zenzero
- 100 g di miele liquido
- 60 g di burro a pezzi
- 200 g di zucchero grezzo di canna
- 2 uova
- 500 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- 1 - 1 ½ cucchiaino di mix di spezie per pan di zenzero (vedere consigli)
Bagna al ribes
- 200 g di confettura di ribes
- 60 - 70 g di acqua
Crema al burro
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaio di Rum
Terminare la preparazione
- riccioli di cioccolato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2340 kJ / 559 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Éclair ciocco-caffé
12 Std.
Milkshake lampone e meringa
10 Min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Crema al burro al cacao
10 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Carré d’agnello con couscous alle verdure
50 Min
Cheesecake alla crema pasticcera e fragole
4h 25min
Semifreddo al tè verde
5h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5 Std. 30 Min
Budino ai 3 colori
8h
Red velvet cake
1 Std. 15 Min