Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 15 g di zucchero + q.b.
- 150 g di farina
- 4 uova (circa 60 g l'una)
- olio per frittura q.b.
Crema pasticcera al frutto della passione
- 90 g di polpa di frutto della passione
- 45 g di zucchero
- 190 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di farina
Crema allo zabaione
- 200 g di latte intero
- 50 g di Marsala
- 50 g di zucchero
- 3 tuorli
- 30 g di farina
Glassa al cioccolato ruby
- 80 g di cioccolato rosa (ruby)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Crema al pistacchio
- 90 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di zucchero
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2293.3 kJ / 544.8 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 53.9 g
- Tuk
- 66 g
- Nasycený tuk
- 28.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 0.7 mg
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 godz.
Pasta choux
2h
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Glassa al burro
10 Min
Glassa di zucchero
10 Min
Crema mousseline
1 godz.
Macaron al cioccolato
24h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Cream tart
4 godz.
Torta Sacher
3 godz. 30 min
Bignè con crema pasticcera
3h