
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 15 g di zucchero + q.b.
- 150 g di farina
- 4 uova (circa 60 g l'una)
- olio per frittura q.b.
Crema pasticcera al frutto della passione
- 90 g di polpa di frutto della passione
- 45 g di zucchero
- 190 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di farina
Crema allo zabaione
- 200 g di latte intero
- 50 g di Marsala
- 50 g di zucchero
- 3 tuorli
- 30 g di farina
Glassa al cioccolato ruby
- 80 g di cioccolato rosa (ruby)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Crema al pistacchio
- 90 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di zucchero
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 544.8 kcal / 2293.3 kJ
- Protein
- 12.1 g
- Tuk
- 66 g
- Sacharidy
- 53.9 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 28.6 g
- Sodík
- 0.7 mg
Alternativní recepty
Pasta choux
2hod.
Glassa al cioccolato
20min
Deliziosi al cioccolato
1hod. 30min
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1hod. 40min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2hod.
La nuova Sacher di Luca Montersino
3hod. 30min
Pasta choux al cacao
1hod. 10min
Torta Bicerin
30min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6hod. 30min
Ganache al cioccolato bianco
12hod. 20min
Crema al burro al cacao
10min
Ganache al cioccolato
12hod. 20min