Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de hauts de cuisse de poulet, sans peau, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de thym déshydraté
- 1 c. à soupe d'armagnac ou d'autre alcool
- 180 g de graisse de canard et un peu pour les terrines
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 873 kJ / 208 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Pâté périgourdin
48 Std.
Rillettes de poulet façon basquaise
55min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Rillettes de porc au cidre
2h
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine bressane
24h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Rillettes de porc et de canard
7h
Rillettes de canard
2h 30min