Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de hauts de cuisse de poulet, sans peau, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de thym déshydraté
- 1 c. à soupe d'armagnac ou d'autre alcool
- 180 g de graisse de canard et un peu pour les terrines
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 873 kJ / 208 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Pâté de campagne
48h
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48h
Rillettes de porc et de canard
7h
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Rillettes de porc au cidre
2j
Rillettes de poisson blanc
55min
Rillettes de canard
2h 30min
Rillettes allégées de poulet au curry
1h 5min
Rillettes de lapin
12 Std.
Rillettes de poulet façon basquaise
55min
Rillettes de porc tradition
12 Std.