Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de hauts de cuisse de poulet, sans peau, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de thym déshydraté
- 1 c. à soupe d'armagnac ou d'autre alcool
- 180 g de graisse de canard et un peu pour les terrines
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 873 kJ / 208 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Pâté périgourdin
48 godz.
Rillettes de canard
2h 30min
Rillettes de poulet façon basquaise
55 Min
Sauce au cidre
20min
Sauce bordelaise
45min
Rillettes de porc tradition
12h
Rillettes allégées de poulet au curry
1 Std. 5 Min