Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chicken
- 500 g hot water
- 500 g chicken breasts, cut into slices (1 cm thickness)
- 1 tsp dried tarragon
- olive oil, for drizzling
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Waldorf salad
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 60 g sour cream
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 bunch watercress
- ½ fresh pineapple, peeled, cored, quartered and cut into thin slices (see Tips)
- 2 celery stalks, cut into thin slices
- 1 red apple, unpeeled, cored and cut into thin slices
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 orange, peeled and segmented (optional)
- 50 g walnuts, broken into pieces (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2306.5 kJ / 549.2 kcal
- Protein
- 31.9 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 38.3 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 572.4 mg
Alternativní recepty
Seared steak and rocket salad
20min
Mole verde with chicken
1 Std.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Steamed greens with lemon feta
20min
Beef Burgundy
1h 45 min