Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gruyère salmon patties
- 80 g wholemeal bread, torn into pieces (approx. 2 slices)
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 350 g floury potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 spring onions/shallots, cut into pieces
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into 8 pieces
- olive oil spray
Salad
- 120 g mixed baby salad leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1671.5 kJ / 398 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 738.9 mg
Alternativní recepty
Tuna mornay
45min
Mystery soup
45min
Bolognese sauce
40min
Quiche Lorraine
45min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Classic meatloaf
1h 35min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Shepherd's pie
55min
Cauliflower gratin
1h
Lasagne bolognese
2h 30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Smoked salmon slice
2 godz. 40 min