Warm capsicum and tomato salad with olives
TM6 TM5 TM31

Warm capsicum and tomato salad with olives

4.7 ( 18 hodnocení )

Suroviny

  • 2 yellow capsicums flesh pierced
  • 1 red capsicum flesh pierced
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tsp fennel seeds
  • 100 g olives drained (see Tips)
  • 20 g sherry vinegar (see Tips)
  • ½ tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 230 g jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)
  • 3 ripe tomatoes cut into wedges
  • fresh basil leaves only, for garnishing
  • shaved Parmesan cheese to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
169.2 kcal / 710.7 kJ
Protein
5.4 g
Tuk
11.6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sodík
772.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty