Warm capsicum and tomato salad with olives

Warm capsicum and tomato salad with olives

4.7 18 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 portions

Suroviny

  • yellow capsicums flesh pierced
    2
  • red capsicum flesh pierced
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil (see Tips)
    40 g
  • dried bay leaf
    1
  • fennel seeds
    1 tsp
  • olives drained (see Tips)
    100 g
  • sherry vinegar (see Tips)
    20 g
  • sugar
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)
    230 g
  • ripe tomatoes cut into wedges
    3
  • fresh basil leaves only, for garnishing
  • shaved Parmesan cheese to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 772.6 mg
Protein 5.4 g
Kalorie 710.7 kJ / 169.2 kcal
Tuk 11.6 g
Vláknina 5.8 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...