Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 772.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Baked spinach and feta mushrooms
35 Min
Middle Eastern planked salmon
1h 40 min.
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Carrot, feta and mint salad
40min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Chipotle bean and corn salad
40min