Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 brins de persil frais
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 3 poireaux, coupés en rondelles
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 250 g de boisson végétale à l'amande
- 300 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1747 kJ / 415 kcal
- Protein
- 34.8 g
- Sacharidy
- 49.3 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratiné de cannelloni au vert
1u. 45min
Gratin de chou-fleur
55 Min
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1h
Papillotes d'agneau à la feta
1h
Tarte fraîcheur à la courgette
1h
Tarte printanière
50 min.
Gratin de pommes de terre et topinambours
12h
Lasagne aux légumes anciens
1 Std. 40 Min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1h
Coquillages à la fondue de poireaux
35 Min
Aumônières de petits légumes
40 Min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min