Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 150 g de haricots coco roses, secs (voir "Conseil(s)")
Le jour même
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 60 g de pancetta, coupée en lardons
- 10 g d'huile d'olive
- 2 - 3 feuilles de chou frisé, coupées en lanières (100 g env.)
- 100 g de carottes, coupées en rondelles (1 cm)
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons (2 cm)
- 1 feuille de laurier
- 4 branches de thym frais
- 1400 g d'eau
- 25 g de concentré de tomate
- 100 g de pâtes sèches, type coquillettes
- 5 - 6 brins de basilic frais, ciselé
- 2 - 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 - 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 827 kJ / 197.7 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 317 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe paysanne au lard
55min
Soupe de pâtes
35min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Soupe façon couscous
40 min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35min
Soupe printanière courgettes, haricots, pesto
13h 35min
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe au pistou
40 min
Soupe au pistou
40 min
Soupe au pistou
1h 25min
Soupe rustique
12 godz.
Soupe de poisson de Majorque
40 min