Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di filetti di pesce tipo Palamita (eviscerata e pulita)
- 150 g di patate rosse pelate, a pezzi (2 cm)
- 400 g di finocchi a pezzi (3 cm)
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (volitelně)
- 1 cucchiaio di semi di chia
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1699 kJ / 406 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Pesce spada agrumato
35min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30min
Salmone all'arancia con agretti
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1h