Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di filetti di pesce tipo Palamita (eviscerata e pulita)
- 150 g di patate rosse pelate, a pezzi (2 cm)
- 400 g di finocchi a pezzi (3 cm)
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (volitelně)
- 1 cucchiaio di semi di chia
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1699 kJ / 406 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Polpette di faraona su crema di peperoni dolci
45min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Dentice agli agrumi
45min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1 Std.
Salmone nanbanzuke
1 Std.
Cous cous con calamaretti
40min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne
3 Std. 20 Min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1 Std.