
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di filetti di pesce tipo Palamita (eviscerata e pulita)
- 150 g di patate rosse pelate, a pezzi (2 cm)
- 400 g di finocchi a pezzi (3 cm)
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (volitelně)
- 1 cucchiaio di semi di chia
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 406 kcal / 1699 kJ
- Protein
- 37.2 g
- Tuk
- 24.4 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moscardini al limone
30min
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1hod. 30min
Polpette di alici
55min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1hod.
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Crema di zucca e calamaretti
35min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min