Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di filetti di pesce tipo Palamita (eviscerata e pulita)
- 150 g di patate rosse pelate, a pezzi (2 cm)
- 400 g di finocchi a pezzi (3 cm)
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (volitelně)
- 1 cucchiaio di semi di chia
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1699 kJ / 406 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Filetto di orata con peperoni
25min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1u.
Involtini di spada su cous cous di cavolfiore
50min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1u.
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Purè di patate e barbabietola
50min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min