Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe de cassonade
- 70 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour les pignons
- 50 g de branche de céleri en dés
- 150 g d'oignons grelot surgelés
- 400 g d'aubergines avec la peau, en dés de 2 cm
- 25 g de concentré de tomate
- 50 g de raisins secs
- sel
- poivre moulu
- 1 c. à soupe de pignons de pin
- 1 c. à soupe de câpres en saumure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 750 kJ / 181 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Pissaladière
3h
Caponata sicilienne
35min
Curry d'aubergines, tomates et pois chiches
35min
Pesto au basilic
10 dk
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Gaspacho
12h
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min.
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Parmigiana d'aubergine
1h 30min
Polenta aux olives et tomates confites
45min
La socca
40min
Tatin de poivron et tapenade
1h 5min