
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di polenta fredda, a pezzi
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 527 kcal / 2205 kJ
- Protein
- 21.4 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Canederli allo speck
2hod. 40min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1hod. 30min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Gnocchi di spinaci
55min
Malfatti bergamaschi
40min
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Canederli al formaggio
1hod.
Spatzle agli spinaci
1hod.