Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di polenta fredda, a pezzi
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2205 kJ / 527 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi di patate crude e pane
40 Min
Gnocchi di ricotta al basilico
40 Min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di spinaci
55 min