Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pane raffermo a tocchetti
- 150 g di latte
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 80 g di formaggio Trentingrana a pezzi
- 60 g di cipolla
- 30 g di burro + q.b.
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1756 kJ / 419.8 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 44.5 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 391.1 mg
Alternativní recepty
Gnocchi di spinaci
55 Min
Salsa bolzanina
15 Min
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle rosa con triglie e piselli
1h
Canederli allo speck
2sa 40 dk
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Risotto al Teroldego
40min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h