Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pane raffermo a tocchetti
- 150 g di latte
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 80 g di formaggio Trentingrana a pezzi
- 60 g di cipolla
- 30 g di burro + q.b.
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1756 kJ / 419.8 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 44.5 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 391.1 mg
Alternativní recepty
Gnocchi di polenta
25 Min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Canederli allo speck
2h 40min
Salsa bolzanina
15 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 godz.
Spatzle verdi alla carbonara
1 godz.
Spatzle agli spinaci
1 godz.
Spatzle con salmone e zafferano
40 min
Risotto al Teroldego
40 min