Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pane raffermo a tocchetti
- 150 g di latte
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 80 g di formaggio Trentingrana a pezzi
- 60 g di cipolla
- 30 g di burro + q.b.
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1756 kJ / 419.8 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 44.5 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 391.1 mg
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Risotto al Teroldego
40min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Canederli al formaggio
1 Std.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Canederli allo speck
2h 40min
Salsa bolzanina
15 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Spatzle con salmone e zafferano
40min