
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di polpa di zucca cotta a pezzi (vedere consigli)
- 400 g di latte intero
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di burro + q.b.
- 160 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
Salsa al Gorgonzola
-
70
g di latte intero
nebo 70 g di panna (min. 30% di grassi) - 80 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 403 kcal / 1686 kJ
- Protein
- 16.9 g
- Tuk
- 20.4 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1hod.
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Gnocchi bicolore
2hod.
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2hod. 40min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2hod. 10min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2hod. 10min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1hod. 10min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1hod. 10min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1hod. 30min