Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di erba Silene detta sclopit (vedere varianti)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso tipo Carnaroli (cottura 15 minuti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risi e bisi
40 min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40 min
Risotto primavera allo speck
1 godz. 5 min
Risotto brie e asparagi
30 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Bigoli in salsa
1j 30 menit
Risotto all'arancia con ragù di anatra
40 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Orzotto al radicchio rosso
40 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min