
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di patate pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 2 foglie di alloro fresco lavate
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di cipolle a fette
- 600 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado di carne o vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 420 kcal / 1757 kJ
- Protein
- 33.8 g
- Tuk
- 21.5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1hod. 30min
Maiale in agrodolce
45min
Canederli allo speck
2hod. 40min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1hod. 40min
Manzo alla Stroganoff
1hod.
Manzo alla borgognona
1hod. 35min
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3hod.
Carbonada
1hod.
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1hod. 30min
Goulash alla birra doppio malto
1hod. 15min
Goulash ungherese
1hod. 45min
Chili con carne
1hod. 20min