Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di cipolle a fette
- 600 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado di carne o vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4h 20min
Maiale in agrodolce
45min
Chili con carne
1 godz. 20 min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1 Std. 30 Min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1 Std. 40 Min
Riso pilaf con vitello
1h 50min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Gamberi in salsa speziata
40min
Zuppa del pescatore
50 min
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Manzo alla Stroganoff
1h
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min