Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 1 spicchio di aglio
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 250 g di cipolle a fette
- 600 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado di carne o vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min
Manzo alla borgognona
1 godz. 35 min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1h 30min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Zighinì (Stufato di manzo)
50min
Chili con carne
1h 20min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1h 40min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Zuppa di pollo e funghi
55min
Kartoffelsalat
50min
Goulash ungherese
1h 45 min