Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di grano saraceno
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina di mais bramata
- 150 g di formaggio Bitto
- 40 g di burro, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 55.6 g
- Tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto timo e toma
35min
Polenta di grano saraceno
1 godz.
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Risotto alla monzese
35min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 godz.
Sciatt
1 godz.
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto al Barolo
30 min
Polenta al formaggio
1 godz.
Pizzoccheri
50min
Bagna cauda
35min