Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi piccoli
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di zucchine a listarelle
- 150 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle
- 1 cucchiaino di basilico fresco tritato o secco
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 uova
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 fette di prosciutto cotto, tagliate sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 28.3 g
Alternativní recepty
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 godz. 30 min
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 godz. 30 min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 godz. 30 min
Torta salata agli spinaci
1 godz. 30 min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Torta salata con pomodorini e olive
1 godz. 10 min
Brisèe ratatouille
1 godz. 30 min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1h
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 godz. 20 min