Peppercorn sauce

Peppercorn sauce

3.4 34 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
14 portions

Suroviny

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    5 sprigs
  • garlic cloves
    3
  • white wine
    100 g
  • brandy
    2 tbsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    ½ tsp
  • water
    50 g
  • Port (fortified wine)
    2 tbsp
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • pouring (whipping) cream
    150 g
  • green peppercorns drained
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 54.5 mg
Protein 0.4 g
Kalorie 227.9 kJ / 54.3 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...