Zařízení & příslušenství
Peppercorn sauce
Příprava 5min.
Celkový 20min.
14 portions
Suroviny
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
54.5 mg
Protein
0.4 g
Kalorie
227.9 kJ /
54.3 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sauces and Marinades
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Traditional cocktail sauce
5min.
Diane sauce
20min.
Espresso martini
5min.
Prawn and saffron risotto
30min.
Pork san choy bau
25min.
Warm caramel spice martini
1hod. 15min.
Citrus margarita
10min.
Hollandaise sauce
15min.
Béchamel sauce
20min.
Mushroom sauce
20min.
Vindaloo pork
5hod. 10min.
Mango daiquiri
5min.