Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 100 g white wine
- 2 tbsp brandy
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g water
- 2 tbsp Port (fortified wine)
- 1 tbsp Dijon mustard
- 150 g pouring (whipping) cream
- 20 g green peppercorns, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 227.9 kJ / 54.3 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 54.5 mg
Alternativní recepty
Chicken and port pâté
1h 30min
Béarnaise sauce
10 min
Pea and ham soup
2h 20min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Hollandaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20 min
Thai red chicken curry
30min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Traditional cocktail sauce
5 min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Traditional gravy
25 min
Diane sauce
20 min