
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 3 garlic cloves
- 100 g white wine
- 2 tbsp brandy
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g water
- 2 tbsp Port (fortified wine)
- 1 tbsp Dijon mustard
- 150 g pouring (whipping) cream
- 20 g green peppercorns drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 54.3 kcal / 227.9 kJ
- Protein
- 0.4 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Sodík
- 54.5 mg
Alternativní recepty
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Poached eggs
25min
Béarnaise sauce
20min
Traditional gravy
25min
Guinness beef pies
2hod. 15min
Apple and sage stuffing
10min
Caramelised onion jam gravy
2hod. 5min
Traditional cocktail sauce
5min
Diane sauce
20min
Mushroom sauce
20min