Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 100 g white wine
- 2 tbsp brandy
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g water
- 2 tbsp Port (fortified wine)
- 1 tbsp Dijon mustard
- 150 g pouring (whipping) cream
- 20 g green peppercorns, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 227.9 kJ / 54.3 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 54.5 mg
Alternativní recepty
Traditional cocktail sauce
5 min
Tartare sauce
10 min
Béarnaise sauce
10 min
Hollandaise sauce
15min
Béchamel sauce
20 min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Diane sauce
20 min
Mushroom sauce
20 min
Satay sauce
15min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Traditional gravy
25 min