
Zařízení & příslušenství
Peppercorn sauce
Příprava 5min
Celkový 20min
14 portions
Suroviny
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
54.3 kcal /
227.9 kJ
Protein
0.4 g
Tuk
4 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sodík
54.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sauces and Marinades
15 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland