Peppercorn sauce
TM6 TM5 TM31

Peppercorn sauce

3.3 (30 hodnocení)

Suroviny

  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 3 garlic cloves
  • 100 g white wine
  • 2 tbsp brandy
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 50 g water
  • 2 tbsp Port (fortified wine)
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 20 g green peppercorns, drained

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
227.9 kJ / 54.3 kcal
Protein
0.4 g
Sacharidy
1 g
Tuk
4 g
Nasycený tuk
2.5 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
54.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty