Peppercorn sauce

Peppercorn sauce

3.4 32 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 20min
14 portions

Suroviny

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    5 sprigs
  • garlic cloves
    3
  • white wine
    100 g
  • brandy
    2 tbsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    ½ tsp
  • water
    50 g
  • Port (fortified wine)
    2 tbsp
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • pouring (whipping) cream
    150 g
  • green peppercorns drained
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 54.3 kcal / 227.9 kJ
Protein 0.4 g
Tuk 4 g
Sacharidy 1 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sodík 54.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...