Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di gambo di sedano, a pezzi
- 70 g di carota, a pezzi
- 150 g di cipolla, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e a pezzi
- 200 g di carne trita di manzo
- 50 g di vino bianco secco
- 350 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 Std. 5 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Marinatura per la selvaggina
20min
Frittata autunnale
1h 15min
Riso alla cantonese
40min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Rosette al radicchio
2 Std.
Polpettone classico
1h 15min
Polpettone in crosta
1h 10min
Cotechino in crema di lenticchie
1h
Polpette classiche
1h