Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Budino
- 15 g di gelatina in fogli
- 500 g di latte
- 40 g di zucchero
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
Pasta biscotto
- 5 uova
- 1 pizzico di sale
- 130 g di olio di arachidi
- 130 g di acqua
- 220 g di zucchero
- 2 cucchiaini di zucchero vanigliato
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
Crema al burro
- 3 cucchiai di confettura di albicocche
- 1 cucchiaio di Rum (volitelně)
- 6 - 8 banane, sbucciate e a fettine (a metà)
- 200 g di burro morbido a pezzi
Glassa
- 300 g di cioccolato fondente per copertura a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1427 kJ / 341 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta banana e cioccolato glassata alla ricotta
1j 20 menit
Torta Sacher bianca
2h 15 min
Torta alla macedonia di frutta
1j 30 menit
Torta degli auguri
1 godz. 35 min
Frittelle di prugne
9h
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2j
Torta pasquale di riso e cioccolato
4 Std.
Crema alle fragole
15min
Torta Bimby® al cocco e more
1 Std. 15 Min
Torta Bimby® ai mirtilli
1 Std. 15 Min
Torta di mandorle e cioccolato
1j 30 menit
Torta alla frutta
1j