
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 300 g de tallos de apio blanco (en trozos de 2 cm)
- 50 g de aceite
- 50 g de mantequilla
- 650 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de leche evaporada Ideal®
- 6 - 12 hojas de apio tiernas picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 246.3 kcal / 1029.3 kJ
- Protein
- 2.7 g
- Tuk
- 22.1 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Sopa fría de manzana y puerro
2hod. 40min
Vichyssoise
2hod. 20min
Crema de champiñones
20min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45min
Crema de chirivía y manzana
30min
Sopa de manzana y apio
45min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de hinojo
30min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1hod. 30min
Crema de alcachofas
45min
Crema de apio
40min