Salteado de repollo y calabaza

Salteado de repollo y calabaza

4.1 101 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 15min.
4 raciones

Suroviny

  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 diente de ajo
  • 300 g de repollo blanco cortado en juliana
  • 300 g de calabaza cortada en láminas finas
  • 20 g salsa de soja
  • 1 cucharada de vinagre de arroz
  • 1 cucharada de amaranto hinchado
    1 cucharada de pipas de calabaza

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 2.66 g
Kalorie 480 kJ / 115 kcal
Tuk 8.17 g
Vláknina 4.15 g
Sacharidy 7.65 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...