Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 300 g de repollo blanco cortado en juliana
- 300 g de calabaza cortada en láminas finas
- 20 g de salsa de soja
- 1 cucharada de vinagre de arroz
-
1
cucharada de amaranto hinchado
nebo 1 cucharada de pipas de calabaza
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 480 kJ / 115 kcal
- Protein
- 2.66 g
- Sacharidy
- 7.65 g
- Tuk
- 8.17 g
- Vláknina
- 4.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 Min
Repollo salteado
25 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Ensalada de lombarda, manzana y zanahorias con pasas
5 Min
Acelgas con tomate
30min
Acelgas en adobillo
40min
Guarnición de lombarda
30min
Ensalada de lombarda y pera
10 Min
Salteado de escarola con puerros
20 Min
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 Min