Salteado de repollo y calabaza
TM31 TM5 TM6

Salteado de repollo y calabaza

4.1 (83 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 diente de ajo
  • 300 g de repollo blanco cortado en juliana
  • 300 g de calabaza cortada en láminas finas
  • 20 g de salsa de soja
  • 1 cucharada de vinagre de arroz
  • 1 cucharada de amaranto hinchado
    nebo 1 cucharada de pipas de calabaza

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
480 kJ / 115 kcal
Protein
2.66 g
Sacharidy
7.65 g
Tuk
8.17 g
Vláknina
4.15 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty