Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de batatas en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 750 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de crème fraîche
- 6 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 847 kJ / 203 kcal
- Protein
- 5.76 g
- Sacharidy
- 25.62 g
- Tuk
- 8.57 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de judías blancas y verduras
30 min
Crema de coliflor y garbanzos
40 Min
Sopa griega de garbanzos
25 min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30 min
Crema de champiñones
20 min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35min
Crema de batatas con leche de coco
40 Min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Sopa de yogur con garbanzos
40 Min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 Min
Crema de guisantes
30 min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30 min