Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de batatas en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 750 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de crème fraîche
- 6 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 847 kJ / 203 kcal
- Protein
- 5.76 g
- Sacharidy
- 25.62 g
- Tuk
- 8.57 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Crema de guisantes
30 min
Crema de judías blancas y verduras
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30 min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35 Min
Crema de judías verdes
35 Min
Sopa de lentejas rojas con calabaza y romero
45min
Sopa griega de garbanzos
25 Min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Crema de batatas con leche de coco
40 min
Crema de judías blancas con espinacas
30 min