Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de repollo (limpio y sin tronco) cortado en trozos regulares de aprox. 5 cm
- 120 g de zanahoria en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 70 g de aceite de oliva
- 150 g de champiñones frescos laminados
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 - 2 cucharadas de pipas de girasol
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 660 kJ / 158 kcal
- Protein
- 3.41 g
- Sacharidy
- 6.31 g
- Tuk
- 13.21 g
- Vláknina
- 4.46 g
Alternativní recepty
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 Min
Repollo salteado
25 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 Min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Ratatouille exprés (Ratatouille)
40 min
Acelgas con tomate
30 min
Sopa armenia de repollo
50 Min
Acelgas en adobillo
40 min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Guarnición de lombarda
30 min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 Min