Kompatibilní verze
Puerros en salsa de nata con mejillones y berberechos al vapor
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de berberechos frescos
- 5 pellizcos de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 700 g de puerro en trozos de 2 cm
- 60 g de vino blanco seco
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 100 g de nata
- 3 pellizcos de pimienta blanca molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 652 kJ / 155 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 349 mg
Alternativní recepty
Soufflé de queso de cabra fresco
30 min
Chipirones encebollados (Maganos)
40 min
Setas de cardo con gambas
40 min
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1u. 40min
Palometa, puerros y guisantes al vapor de sidra
1 Std.
Aguacates a la plancha con tomate picante
25 min
Salsa holandesa de pimiento y pimentón (Espesar)
15 Min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50 min
Arroz con borrajas y pollo
40 min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min
Pimientos rellenos de carne con salsa de tomate al vermut
1h 30min
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1h 30min