Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho
- 15 g coentros
- 10 g cebolinho picado
- 150 g abacate
- ½ c. chá de sal
- 50 g óleo de coco
- 50 g água
- 50 g iogurte grego
Tacos
- 160 g farinha tipo 65
- 50 g farinha de milho
- 30 g amido de milho
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de piripíri
- 240 g cerveja
- 1 ovo
- 500 g filetes de bacalhau fresco cortado em tirar
- Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Óleo q.b. p/ fritar
- 12 tortilhas de trigo
- 100 g agrião, só as folhas
- 10 g coentros, só as folhas
- 60 g queijo feta esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2517 kJ / 602 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de pera e uva
50 Min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 Std.
Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)
1 Std. 25 Min
Empada de galinha
2 Std.
Sopa de tomate
30 Min
Gaspacho
30 Min
Técnica Laços
Žádné hodnocení
Enrolados de espargos com ovo
1h 30min
Tarte de bacalhau e rosti de batata
1h 23min
Salada de batata-doce, romã e feta
35 Min
Soufflé de espinafres e espargos
1h 30min
Ragu de carne
35 Min