Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmão
- 300 g abacate cortado em cubos pequenos
- 2 limões (raspa e sumo)
- 2 c. chá de flor de sal
- 10 g coentros, só as folhas
- 80 g chalota
- 800 g salmão fresco limpo e cortado em cubos, semicongelado
- 2 c. chá de mostarda de Dijon
- 8 pés de aneto
- 30 g alcaparras em conserva
- 1 c. chá de pimenta rosa
Blinis
- 280 g leite
- 70 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 10 g mel
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 2 gemas de ovo
- 100 g farinha de espelta
- 75 g farinha tipo 55
- 2 claras de ovo
- Manteiga q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 66 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de rosbife com molho de malagueta e coentros
13 Std.
Gaspacho de tomate e alperce
1 Std. 15 Min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2h 15min
Beringela com feta e malagueta
6h 35min
Bife tártaro com emulsão de mostarda
50min
Sopa fria de milho e espargos laminados
35min
Bruschetta de espargos e ovos quentes
40min
Vichyssoise
40min
Ceviche de salmão
5 godz.
Tzatziki
20min
Vichyssoise de espargos
40min
Poke de atum
30min