Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Wasser
- 50 g Weißwein, trocken
- 150 g Milch
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 30 g Mehl
- ½ TL Pfeffer
- 60 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 20 g Haselnussöl
-
250
g Pfifferlinge
nebo 250 g Pfifferlinge, TK, aufgetaut, abgetropft - 100 g Sahne
- 4 TL Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 926 kJ / 221 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargelcremesuppe
45 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35 min
Gemüsesuppe bianco
35 min
Parmesan-Kartoffel-Suppe
40 min
Zwiebelsuppe
40 min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 min
Grüne Spargelsuppe
45 min
Kerbel-Spargel-Suppe mit karamellisiertem Spargel
45 min
Grüne Spargelsuppe mit Pinienkernen
1h 10 min
Knoblauchsuppe
30 min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 min