Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
TM6 TM5

Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree

3.7 (60 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g Schalotten
  • 1 Knoblauchzehe
  • 400 g Wasser
  • 50 g Weißwein, trocken
  • 150 g Milch
  • 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • 30 g Mehl
  • ½ TL Pfeffer
  • 60 g Porree, in Ringen (5 mm)
  • 20 g Haselnussöl
  • 250 g Pfifferlinge
    nebo 250 g Pfifferlinge, TK, aufgetaut, abgetropft
  • 100 g Sahne
  • 4 TL Crème fraîche

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
926 kJ / 221 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
10 g
Tuk
17 g
Vláknina
2.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty